Άρθρα

Ear party: Οι πιο cool ιδέες από το Pinterest

Ear party. Οι πιο cool ιδέες από το Pinterest | berlintattoo

Τα piercing στα αυτιά έχουν επιστρέψει δυναμικά και φέτος μάλιστα, οι trendsetters δηλώνουν ότι η μεγαλύτερη τάση είναι τα σκουλαρίκια στα αυτιά. Από μία τρύπα στον λοβό μέχρι πιο ψηλά στο αυτί ή σε άλλα σημεία, δεν πρέπει να ξεχνάς τη σημασία ενός επαγγελματία piercer και studio.

Σε προηγούμενα άρθρα μας έχουμε μιλήσει για το πόσο σημαντικό είναι να επιλέξεις σωστά ένα tattoo studio.Τι πρέπει να προσέξεις σε ένα tattoo studio Το ίδιο ισχύει και για το piercing.

Δεδομένου, λοιπόν, ότι αγαπάς το piercing και ακολουθείς τους κανόνες υγιεινής, δεν έχεις παρά να πάρεις ιδέες για να κάνεις ακόμα μία τρύπα στο αυτί σου.

 

Το Pinterest αποτελεί τη μεγαλύτερη πλατφόρμα για να αντλούμε έμπνευση στην καθημερινότητά μας και γίνεται ο ιδανικός προορισμός ακόμα και για τα piercing.

 • Piercing στους εσωτερικούς χώρους

  Mία από τις πιο πρόσφατες τάσεις στο τρύπημα των αυτιών, είναι το piercing στους εσωτερικούς χόνδρους του αυτιού.

 • Piercing ψηλά στους λοβούς

  Μία τρύπα ψηλά στον λοβό ισούται με καμία. Το ear party θέλει τους λοβούς σου με πολλά σκουλαρίκια στη σειρά αλλά στην πιο κομψή εκδοχή τους.

 • Piercing με συμμετρία

  Αν σου αρέσουν τα συγκεκριμένα concept μπορείς να παίξεις με τις συμμετρίες, επιλέγοντας συγκεκριμένα σημεία που θα τρυπήσεις το αυτί σου.

 • Minimal Piercing

  Μπορείς να τρυπήσεις το αυτί σου μόνο σε δύο σημεία και να περάσεις ένασκουλαρίκι σε σχήμα βέλους. Η επιτομή του μινιμαλισμού στο piercing.

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ