Άρθρα

5 περιστάσεις που αξίζουν να κάνεις tattoo

5 περιστάσεις που αξίζουν να κάνεις tattoo | berlintattoo

Αν έχεις ήδη τατουάζ, το πιθανότερο είναι ότι δεν χρειάζεσαι ιδιαίτερη παρακίνηση για να κάνεις ακόμα ένα. Αν σκέφτεσαι εδώ και καιρό να «χτυπήσεις» το πρώτο σου tattoo, ίσως περιμένεις την κατάλληλη στιγμή. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, βρήκαμε 5 περιστάσεις που αξίζει να κάνεις tattoo.

 • Στα 30α γενέθλιά σου

  Ποτέ δεν είσαι αρκετά μεγάλος για να κάνεις τατουάζ. Μετά τα τριάντα, ξέρεις καλύτερα τι σου αρέσει και τι όχι και ξεχωρίζεις αν θέλεις κάτι από πείσμα. Ένα τατουάζ στα 30 α γενέθλιά σου, σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας δεκαετίας που κουβαλάει την τρέλα των ‘20s με περισσότερη σοφία και αυτογνωσία. Τι ποιο ωραίο δώρο, λοιπόν, στον εαυτό σου από το να κάνεις ένα tattoo;

 • Στη γέννηση του παιδιού σου.

  Δεν είμαστε υπέρ των σχεδίων που αφορούν εφήμερες σχέσεις και γεγονότα. Ομως αν σκέφτεσαι να χαράξεις πάνω σου μια περίσταση, αυτή είναι σίγουρα ο ερχομός του παιδιού σου. Η πιο ωραία στιγμή στη ζωή ενός γονιού μπορεί να γίνει η τέλεια ιδέα για τατουάζ, είτε είναι το πρώτο είτε ένα ακόμα στη συλλογή σου.

 • Για να γιορτάσεις την αγάπη σου προς το κατοικίδιό σου και τα ζώα γενικότερα

  Αν τα ζώα είναι οι καλύτεροί σου φίλοι, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να τα θυμάσαι για πάντα, από τα τατουάζ. Εκτός από τα κλασικά σχέδια, στα οποία μπορείς να αποτυπώσεις τον σκύλο ή τη γάτα σου ακριβώς, μπορείς να αφήσεις τον tattoo artist να φανεί αρκετά δημιουργικός και να σχεδιάσει για σένα κάτι πραγματικά ξεχωριστό.

 • Μετά από ένα ταξίδι ζωής

  Τα τατουάζ είναι ένας υπέροχος τρόπος για να κρατάμε «ζωντανές» τις αναμνήσεις μας. Κι ένα ταξίδι που ονειρευόσουν εδώ και καιρό είναι μία καλή αφορμή για να «χτυπήσεις» ένα tattoo.

 • Για να αγαπήσεις ακόμα περισσότερο το σώμα σου

  Μότο που πρεσβεύουν τη θετική στάση απέναντι στο σώμα μας. Quotes που ενισχύουν την αυτοεκτίμηση και σχέδια που ενισχύουν την εσωτερική μας δύναμη δείχνουν ότι κάθε μέρα είναι μία καλή μέρα για να επισφραγίσεις την αγάπη σου για σένα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ