Άρθρα

Πως να επιλέξεις το σχέδιο που σου ταιριάζει

Πως να επιλέξεις το σχέδιο που σου ταιριάζει | berlintattoo

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να επιλέξεις το σχέδιο που σου ταιριάζει & να κάνεις ένα τατουάζ που θα αγαπήσεις και δε θα μετανιώσεις στο μέλλον.

 • Κάνε την έρευνά σου

  Το πιο σημαντικό βήμα πριν κάνεις τατουάζ είναι κάνεις έρευνα για τον καλλιτέχνη και το στυλ που σου ταιριάζει. Δεν ασχολούνται όλοι οι tattoo artists με όλα τα είδη τατουάζ και στην τέχνη του tattoo ισχύει η έκφραση «έκαστος στο είδος του». Βασική προϋπόθεση είναι και η εμπειρία του καλλιτέχνη. Στο Berlin Tattoo, θα σε καθοδηγήσουμε ώστε να κάνεις ένα τατουάζ που θα αγαπάς για πάντα.

 • Αφιέρωσε χρόνο για να το σχέδιο

  Τι τύπος είσαι; Πώς θα χαρακτήριζες το στυλ σου; Ποια είναι τα ενδιαφέροντά σου; Κάθε στοιχείο του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς σου μπορεί να καθορίσει το τατουάζ που θα επιλέξεις.

 • Κάνε δοκιμαστικό πριν «χτυπήσεις» το tattoo

  Μην αμελήσεις να δεις το τελικό αποτέλεσμα, πριν γίνει μόνιμο. Μπορείς να δουλέψεις πάνω στο σχέδιο σε συνεννόηση με τον tattoo artist σου, να εκφράσεις τις ανησυχίες σου και να κάνετε τυχόν αλλαγές. Δώσε στον εαυτό σου τον χρόνο να το συνηθίσει στο μάτι για να σιγουρευτείς ότι σου αρέσει.

 • Δεν είναι απαραίτητο να σημαίνει κάτι

  Δεν επιλέγουν όλοι σχέδια με κρυφά νοήματα – πολλές φορές χτυπάμε ένα τατουάζ με ένα σχέδιο που μας αρέσει. Μία καρδιά για παράδειγμα μπορεί να συμβολίζει την αγάπη αλλά να μην αφορά ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Ή ένας στίχος μπορεί να αφορά μία συγκεκριμένη περίοδο της ζωής σου αλλά να το γνωρίζεις μόνο εσύ. Ένα tattoo είναι όσο προσωπικό θέλεις εσύ.

 • Επίλεξε σημεία ανάλογα με την αντοχή που έχεις στον πόνο

  Αν θέλεις οπωσδήποτε ένα tattoo αλλά δεν θέλεις να πονέσεις υπερβολικά, επίλεξε λιγότερο ευαίσθητα σημεία. Αν και ο καθένας έχει τα δικά του όρια αντοχής, υπάρχουν κάποια σημεία στο σώμα μας που ο πόνος της βελόνας γίνεται πιο αντιληπτός.

 • Μην πας μεθυσμένος

  Μπορεί να ακούγεται διασκεδαστικό αλλά δεν είναι καθόλου ώριμο. Το τατουάζ είναι μια διαδικασία που θα πρέπει να είσαι νηφάλιος και δεν πρέπει να ξεχνάς ότι το σχέδιο θα το κουβαλάς πάνω σου για πάντα.

 • Απόφυγε τις τάσεις

  Μην επιλέξεις ένα σχέδιο μόνο και μόνο γιατί είναι στη μόδα, αν δεν είσαι σίγουρος ότι σου ταιριάζει. Φυσικά και μπορείς να πάρεις ιδέες αλλά καλό είναι να λάβεις υπόψη σου τι πραγματικά θέλεις και σου ταιριάζει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ